Bruschete cu ficat de iepure
Se spală bine ficatul și se scurge de apă. Tocăm 2 cepe și 4 căței de usturoi și se pun la prăjit cu ulei de măsline sau unt. Înglobăm anșoa cu un pic de ulei din anșoa. Se toacă caperele și la fel se adaugă la prăjit. Asezonăm cu sare și piper (sare mai puțin, din motiv că anșoa și caperele sunt deja sărate). Se mărunțește ficatul și se adaugă în tigaie. Prăjim bine la foc iute. Apoi se adaugă un pic de făină pentru ca să se prindă într-o consistență omogenă, un pahar de vin și unul de apă. La sfârșit se adaugă un pic de rozmarin tocat și se lasă totul să se mai prăjească încă vreo 10 minute. Între timp, ficatul se lasǎ la rǎcit, se pregǎtesc feliile de pâine (le puteți face la toaster).
Servim bruschetele cu ficat de iepure pe pâine felii, adăugând deasupra ficatul decorat cu paprică, verdeață sau dulceață.