Salată caldă cu carne de iepure
Spalăm carnea de iepure și legumele și le uscăm cu prosoape de bucătărie. Dovleacul și vânăta le tăiem pai mășcat. Ardeiul dulce îl tăiem în formă de triunghi mășcat. Ciupercile champignon le tăiem în două. Îndepărtăm carnea de pe os, o tăiem fâșii subțiri, o condimentăm cu sare, piper și o prăjim în tigaie сu ulei încins. Adăugăm în tigaie legumele tăiate și le călim câteva minute.
Pentru sos, tăiem mărunt usturoiul, cimbrul, le punem într-un un bol și le amestecăm cu ketchup. Cînd legumele sunt gata, adăugăm sosul în tigaie, amestecăm și gătim încă 2 minute. Condimentăm cu sare și piper.
Servim salata caldă în farfurie adâncă, presurând deasupra cu semințe de susan, ceapă verde și decorăm cu frunze de rucola.