Ficat de iepure în făină în stil asiatic
Spălăm bine orezul. Într-o cratiță cu apă și sare, fierbem orezul 15 minute la foc mic cu capac. Scurgem apa ca la paste, printr-o strecurătore. Amestecăm orezul fiert cu unt. Legumele și ficatul le spălăm și le uscǎm cu prosoape de hârtie. Ghimbirul și legumele le tăiem pai subțire. Pentru acest fel de mâncare avem nevoie de o tigaie wok (care arată ca un ceaun turtit), dar și tigaia de fontă va fi potrivită. Ficatul îl tăiem mășcat, îl tăvălim prin fǎină și ăl prăjim în tigaia încinsă cu ulei pe ambele pǎrţi la foc iute. Transferăm ficatul pe o farfurie. În aceaiași tigaie prăjim mai întâi ghimbirul timp de 2 minute la foc moderat, apoi adăugăm legumele tăiate și le prăjim 5 minute. Întoarcem ficatul în tigaie, adăugăm sosul de soia, sosul de stridii, sarea, piperul și mai prăjim câteva minute.
Servim ficatul de iepure în făină în stil asiatic cu orez, folosind un inel, presurǎm cu susan și ceapă verde tăiată. Decorăm cu ardei iute chili tăiat și flori.